Debat electoral candidatures municipals a Barcelona 2019

iVXlkpHGUn7APF361l19FkOS JlWK7Mmhe7T01jDqpl2Uo1HihnAPtfqsmTZwHSiHDDJWNxd6XMa5j9t FA307IkEoOtxzwH2hrODlgE j6 Debat electoral candidatures municipals a Barcelona 2019

El passat 16 de maig va tenir lloc el primer debat sobre polítiques d’economia digital a la ciutat de Barcelona amb les principals candidatures a governar l’Ajuntament a les pròximes eleccions municipals del 26 de Maig. 

L’acte, que es va celebrar al Col·legi de Periodistes de Catalunya, va ser un espai de reflexió sobre l’estat i possibilitats de desenvolupament de l’economia de plataforma i col·laborativa, així com els seus impactes a la ciutat, on els candidats i candidates van poder expressar les seves propostes. 

L’acte -organitzat pel Grup de recerca Dimmons IN3 (UOC) amb la col·laboració de BarCola (node col·laboratiu d’economia col·laborativa i producció procomú a Barcelona)- va comptar amb la participació d’Eva Baró (ERC), Joan Subirats (Barcelona en Comú), Montserrat Ballarín (PSC), Ricard Vilalta (CUP) i Biel Figueras (Junts per Catalunya) amb moderació de Mayo Fuster, directora del grup de recerca de Dimmons (IN3-UOC). Tots els partits amb actual representació o amb probable representació a la següent legislació van ser convidats a participar, tot i que altres partits amb candidatura van ser informats del debat.

Podeu trobar més informació sobre les propostes presentades pels diferents candidats en aquest link, així com veure el video complet del debat