Llançament del Programa ImpacTech: Innovació i Tecnologia per la Transformació Social

xxss Cartell ImpacTech Llançament del Programa ImpacTech: Innovació i Tecnologia per la Transformació Social

Una oportunitat única per a emprenedors i organitzacions que busquen impulsar projectes tecnològics amb un impacte social positiu.

Tandem Social i el grup de recerca DIMMONS (IN3- UOC) tenen el plaer d’anunciar el llançament del Programa ImpacTech, una iniciativa dissenyada per fomentar la innovació i la tecnologia en el camp de la transformació social. Aquest programa s’emmarca en el Programa Primer, subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu Plus.

1. Objectius i Enfocament

ImpacTech té com a objectiu principal acompanyar a persones i entitats emprenedores en el desenvolupament de projectes innovadors amb base tecnològica i/o digital. El programa busca potenciar solucions innovadores, fomentar el cooperativisme de plataforma, generar llocs de treball de qualitat i contribuir a la construcció d’un model econòmic social, democràtic, inclusiu i sostenible.

2. Què s’Ofereix als Participants?

Els participants del programa tindran accés a:

  • Formació i Sinergies: 92 hores de formació especialitzada en tecnologia, innovació i gestió empresarial, amb itineraris personalitzats.
  • Acompanyament Individual (Mentoria): 100 hores d’assessorament personalitzat.
  • Plataforma Virtual Tandem Up: Una plataforma en línia amb recursos, eines d’autoavaluació i una comunitat d’iniciatives emprenedores.

3. Calendari i Inscripcions

Les inscripcions estan obertes fins al 15 de setembre de 2023 i no tenen cap cost per als participants. El programa començarà el 5 d’octubre i acabarà el 14 de desembre de 2023.

4. Requisits i Criteris de Selecció

Poden presentar-se persones físiques o en representació d’una organització. Els projectes han de ser de base tecnològica i/o digital i tenir impacte en els diferents territoris de Catalunya. Es valorarà la coherència, l’impacte social, el potencial de transformació i la paritat de gènere.

5. Més Informació

Web: ImpacTech