Presentem a la FESC el digitESST, la digiDieta i el Congrés d’Economia Feminista

fesc digi 2 Presentem a la FESC el digitESST, la digiDieta i el Congrés d'Economia Feminista

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre es van presentar a la FESC (Fira d’Economia Solidària de Catalunya) el digitESSt i la digiDieta i el Congrés d’Economia Feminista en format carrusel (petit escenari) a l’espai Dolors Abelló que es va habilitar a la Fabra i Coats.

Dissabte 22 es van donar a conèixer el digitESSt i la digiDieta com a eines de suport a la digitalització d’organitzacions amb compromís social. Es va fer un recorregut per totes dues eines davant d’entitats interessades a millorar aspectes de la seva organització davant el repte d’afrontar una societat digital.

Aquestes eines s’ha desenvolupat des de MatchImpulsa, en el marc de la Càtedra_Oberta, impulsada per Dimmons (Universitat Oberta de Catalunya), l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

Diumenge es va presentar el Congrés d’economia Feminista que es farà a Barcelona del 16 al 18 de març de 2023 i posteriorment es va fer una trobada d’entitats a la sala Ann Tweedale de l’Ateneu Harmonia. Tant la presentació del Congrés com la trobada amb entitats es va enquadrar en fer impuls de l’economia feminista i el que pot suposar la realització del Congrés el març de 2023 per aquest objectiu.

L’esdeveniment, organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l’Ajuntament de Barcelona, en el marc de la Càtedra_Oberta, tindrà per objectiu enfortir el vincle entre el món acadèmic i l’entramat socioeconòmic de la ciutat.